S stemmer dørklokker mod reform

Socialdemokraterne i Odense er allerede lørdag formiddag på gaden for at protestere mod den tilbagetrækningsreform, der blev vedtaget i Finansministeriet fredag aften.

Socialdemokraterne i Odense vil stemme dørklokker i Næsby og i Søhus for at fortælle vælgerne ansigt til ansigt om deres syn på VKORs tilbagetrækningsreform.

- Reformen rammer i særdeleshed hårdt her på Fyn, hvor vi har en stor andel af ufaglærte og lavtuddannede, der er afhængige af en tidligere tilbagetrækningsalder grundet nedslidning. De grupper bliver ramt direkte af reformen. Samtidig er det de samme mennesker, der i forvejen har været hårdt ramt af finanskrisen og arbejdsløshed, der nu skal betale regningen for reformen", siger socialdemokraternes folketingskandidat i Odense, Trine Bramsen.

I følge socialdemokraterne har Fyn lige nu landets største arbejdsløshedsprocent blandt andet på grund af massefyringerne fra Witenborg og Lindø.

Derfor er der ifølge Trine Bramsen ekstra grund til at sætte fokus på, hvilken betydning reformen har her på øen.

- Vi vil bruge weekenden på at overbevise fynboerne om, at der er en anden end blå nedskæringer - og vi vil fortælle, at vi Socialdemokrater kæmper for at skabe mere retfærdige løsninger på de økonomiske udfordringer VK-regeringen har bragt os ud i over de sidste 10 år, lyder det fra Trine Bramsen.