I det fynske folks tjeneste

Sælg indkørslen til parkering

Står et hjørne af haven ubenyttet hen? Eller kan et stykke af indkørslen egentlig undværes? Så er der nu mulighed for at sælge de overflødige arealer til offentlig parkering.

Der er penge at hente, hvis man kan undvære et stykke af grunden

Det er firmaet Euro Park A/S, der står bag det specielle tilbud. Virksomheden ejer arealer med parkeringsmuligheder blandt andet i Odense, og de fleste kender nok fortrinsvis firmaet for at indkasserere bøder, når man har ikke har fået betalt parkeringsbilletten. 
Nu søger Euro Park efter nye arealer. Så skulle man stille et stykke af sin grund til rådighed, vil man til gengæld blive tilbudt en ekstra månedlig indtægt.

Betalingsparkering er efterhånden indført i de fleste større byer, men det kniber med at finde nye offentlige pladser til formålet. Derfor håber Euro Park, at et godt tilbud vil får private boligejere til at bidrage med en stump asfalt foran hoveddøren. Buddene på parkeringsgrund afhænger af, hvor man bor. De højeste takster gives i centrum og falder så gradvist ud af byen. Ifølge Euro Park har flere boligejere lige uden for Odense allerede sagt ja til tilbuddet.