Se video: Politiet deler lydfil og video efter drabet på Abdinur

Fyns Politi efterlyser hjælp til at identificere to personer i forbindelse med drabet på Abdinur Mohamed Ismail og deler lydfil og video.

Fyns Politi deler en video og et lydklip i forbindelse med Vollsmose-drabet på Abdinur Mohamed i sommer. 

I den ene af de to videoer kan man høre skud, en hund hyle og flere stemmer. Den anden video er fra et overvågningskameraer, hvor man kan se to personer på en scooter. 

Målet med at dele filerne er at identificere de to personer, hvis identitet endnu ikke er kendt af politiet, som derfor beder offentligheden om hjælp.

I den forbindelse siger vicepolitiinspektør Jesper Weimar Pedersen i en pressemeddelelse:

- Vi vil meget gerne have identificeret de to personer, som på videoen ses kører væk på scooteren, og som vi mener, er dem man kan høre råbe på den lydfil, som vi nu offentliggør. 

- Det er vores klare formodning, at der er vidner, som kender identiteten på A og B, og som kan genkende stemmerne og dermed hjælpe politiet med opklaring af sagen.

Til TV 2 Fyn siger vicepolitiinspektøren, at de to nye sigtede er en del af den gruppering, som opholder sig omkring Bøgetorvet i Vollsmose.

- Og de er en del af den gruppering, som de to tidligere sigtede er en del af, siger Jesper Weimar Pedersen.

Politiet søger vidner, der kan identificere de to personer på klippet
Fotograf: Video: Fyns Politi

Pistol fanget af overvågningskamera

Fyns Polit har 15. april foretaget yderligere to sigtelser af personer i forbindelse med drabet på den uskyldige Abdinur Mohmed Ismail 24. juni 2020. Dermed er i alt fire personer på nuværende tidspunkt sigtet for drab eller for medvirken til drab i sagen.

De to nye sigtede er mænd på henholdsvis 19 og 21 år, men politiet mangler derudover at opklare identiteten på to yderligere personer. 

quote Det er vigtig fordi, vi gerne vil have så mange af de her banditter i fængsel som muligt

Jesper Weimar Pedersen, vicepolitiinspektør, Fyns Politi

-  Desværre er der stadig to mistænke på fri fod, og derfor vil jeg også gerne appellere på det kraftigste til, at kontakte os, hvis man ved, hvem de er, siger vicepolitiinspektør Jesper Weimar Pedersen. 

Han forklarer:

- Det er vigtigt fordi, vi gerne vil have så mange af de her banditter i fængsel som muligt, så vi kan få genetableret trygheden i Vollsmose og i de andre dele af Odense, hvor bandernes kriminalitet skaber utryghed. 

Derfor deler politiet videoerne, som er optaget 24. juni 2020. 

Lyden er optaget fra en telefon. Hvis man kan genkende en eller begge stemmer, bedes man kontakte Fyns Politi på 114.

Man kan ikke se personer på videoen, men man kan høre stemmer, der råber, lyden af en hund, der klynker, og så en række høje brag - muligvis lyden af skud.
Fotograf: Video: Fyns Politi

Få overblikket over drabet ved at følge prikkerne i kronologisk rækkefølge