Sejr: GOG er sidste ubesejrede hold i liga

Fire sejre i fire mulige kampe sender GOG i top af håndboldligaen. Lørdag slog klubben Mors-Thy med 30-27.

Håndboldherrerne fra GOG har fået en flyvende start på den nye sæson, og lørdag tog fynboerne fjerde sejr ud af fire mulige.

Mors-Thy blev besejret på udebane med 30-27 i en tæt afslutning, og efter Skanderborgs nederlag til Aalborg tidligere lørdag er GOG nu det eneste ubesejrede hold i ligaen.

GOG må dog dele førstepladsen med netop Aalborg og Skjern Håndbold, der også har otte point, men de to klubber har spillet en kamp mere.

Skiftede til at have føring

Første halvleg havde GOG i førersædet hele vejen igennem, og klubben var oppe og have en føring på fire mål undervejs.

Ved pausen var stillingen 15-12 til topholdet, men Mors-Thy fik hurtigt fightet sig tilbage.

Omkring halvvejs i anden halvleg var Mors-Thy endda oppe med et enkelt mål ved 21-20.

GOG fik dog langsomt taget føringen tilbage og kom foran med to.

Endnu en gang kom Mors-Thy dog helt med igen, da to scoringer i træk udlignede stillingen til 26-26 med seks minutter igen.

Men så gik den ikke længere for hjemmeholdet. Træfsikre GOG-spillere, en udvisning og flere afbrændere betød, at GOG med et minut igen kunne lukke kampen med en scoring til 29-26.

Derefter blev der delt et mål ud til hver, og slutresultatet blev 30-27 til udeholdet.

De to klubber mødtes også tirsdag i European League-kvalifikationen, hvor GOG også vandt.

I de tidlige kampe lørdag vandt Aalborg som nævnt over Skanderborg. Den forsvarende mester sejrede med 33-24 på udebane og har nu vundet fire kampe i træk efter nederlag i sæsonpremieren.

Skjern slog KIF Kolding med 34-30, mens oprykkerne fra Skive vandt med et enkelt mål på udebane mod Sønderjyske.

TMS Ringsted og Bjerringbro-Silkeborg spillede 34-34.