Sejrene kommer i stimer: Syv på stribe for Odense Bulldogs

Det kører i den grad for Odense Bulldogs, der efter endnu en sejr fortsat er ubesejrede i december måned.

For syvende kamp i træk kunne Peter Johanssons fynske hockeytropper tirsdag aften trække sig sejrrigt ud af en kamp i Metal Ligaen. Odense Bulldogs indtager nu andenpladsen i tabellen.

Denne gang var det Rungsted Seier Capital, der til trods for hjemmebane måtte indkassere et nederlag fra de brandvarme fynboer.

Som så ofte før var det kaptajn Michael Eskesen og ligaens fynske topscorerduo, Dale Mitchell og Tony Romano, der gik forrest. Efter 12 minutters hockey havde kaptajnen og canadiske Mitchell bragt Bulldogs foran 2-0, en stilling der holdt til første pause.

I anden periode fik hjemmeholdet reduceret til 1-2, inden Tony Romano blot tre minutter senere igen sørgede for en tomålsføring til Bulldogs.

I kampens tredje periode satte Dale Mitchell fikst sit andet mål ind, denne gang fra tæt hold, og kampen virkede til at være afgjort.

Men to hurtige mål fra Rungsteds Mikael T. Christensen bragte alligevel spændingen tilbage i opgøret. Med stillingen 3-4 og syv minutter tilbage var der således lagt op til det helt store pres fra hjemmeholdet.

Og det var da også ganske tæt på i flere situationer, men Bulldogs-målmanden Tadeas Galansky viste sin store klasse, og sammen med resten af holdet holdt de den spinkle føring kampen ud.

Med sejren rykker Odense Bulldogs op på andenpladsen i Metal Ligaen. Stimen kan blive udvidet til otte på stribe, når Rødovre torsdag aften gæster Odense Isstadion.