Sexovergreb: Anklager kræver mindst 7 år fængsel

Anklager kræver mindst syv års fængsel til 58-årig mand fra Odense for sexovergreb på en 14-årig pige.

Sidst på formiddagen onsdag nåede Retten i Odense til anklagerens og forsvarerens procedure. Specialanklager Marianne Birck kræver mindst syv år fængsel. Hertil komme en reststaf på 8 ½ måned.

Den tiltaltes forsvarer argumenterede derimod for, at en straf på to til to et halvt år er passende.

Dommen forventes af falde senere onsdag.

Anklageskriftet beskriver et omfattende overgreb

Misbruget af pigen begyndte i følge anklageskriftet 27. december 2014, da hun var 13 år, fortæller Ritzau.

Her tog den 58-årige angiveligt et større antal pornografiske billeder af pigen, der blandt andet havde bind for øjnene og klemmer på brystvorterne. Efterfølgende lagde han billederne ud på en fildelingstjeneste på internettet.

Men det var i maj - kort efter pigens 14 års fødselsdag - at misbruget for alvor tog fart. Den 16. maj blev hun i en skov på Limfjordsøen Mors bundet op mellem to træer og misbrugt af den 58-årige og en anden uidentificeret mand, mener anklagemyndigheden.

Anklageskriftet beskriver en række konkrete hændelser, hvor pigen blev bundet til kroge i vægge og loft eller til en seng og udsat for forskellige seksuelle overgreb. Det skete blandt andet på Mors, i en lagerhal i Odense og i en varebil.

Desuden fremgår det af anklageskriftet, at hun "på flere ikke nærmere identificerede steder i Danmark" blev misbrugt af den tiltalte og en anden uidentificeret mand, efter at den 58-årige havde fået hende til at "indgå en slavekontrakt".

I flere af forholdene deltager andre mænd end den tiltalte, men anklagemyndigheden ved ikke, hvor mange forskellige mænd, der har forgrebet sig på hende, da hun i de tilfælde havde bind for øjnene.