I det fynske folks tjeneste

SF i Odense afslører kandidater

Lørdag eftermiddag sætter SF i Odense navn på de personer, der kommer til at stå på stemmesedlerne ved byrådsvalget i november.

Stina Willumsen er spidskandidat for SF i Odense. Lørdag eftermiddag afsløres de øvrige ni kandidater til byrådsvalget i november.

SF har allerede valgt Stina Willumsen som spidskandidat. Nu skal de næste ni pladser besættes.
Det er vigtigt at blive imellem de øverste, for de fire kandidater med flest stemmer kommer sammen med Stina Willumsen til at udgøre det hold, der går forrest i valgkampen med egne valgpjecer, plakater og så videre.

- SF har oplevet stor medvind de seneste år. Flere og flere ser os som dem, der har svaret på udfordringerne i samfundet - også lokalt. Derfor tror jeg på et godt valg i Odense, siger spidskandidat Stina Willumsen.

Kandidaterne vælges i SF ved en urafstemining mellem alle medlemmerne. Antallet af stemmer afgør, i hvilken rækkefølge kandidaterne kommer til at stå på stemmesedlen. SF opstiller sideordnet, hvilket betyder, at det er antallet af personlige stemmer og ikke placeringen på listen, der afgør, hvem der bliver valgt.

Resultaten af urafstemningen afsløres lørdag eftermiddag.