I det fynske folks tjeneste

Sigtet for dobbeltdrab fortsat fængslet

Stadig intet spor af det kamera, som gerningsmand til dobbeltdrab i Odense tog fra sine ofre.

01:25

Stadig intet spor af det kamera, som gerningsmand til dobbeltdrab i Odense tog fra sine ofre.

1 af 2

Den 37-årige mand, der i en måned har siddet varetægtsfængslet sigtet for nedskydningen af et ægtepar i Odense, skal forblive bag tremmer.

Det har Retten i Odense netop afgjort. Til gengæld skal han ikke længere sidde fængslet i isolation, som han ellers har gjort den seneste måned.

Den 37-årige PHH er sigtet for at have dræbt ægteparret Heidi Nielsen og Bjarne Johansen med en byge af skud fra en maskinpistol den 13. april. Han nægter sig skyldig i anklagerne og har ifølge politiet afvist at samarbejde med efterforskerne om sagen.

Retsmødet i Odense fredag blev holdt for lukkede døre, og det er derfor stadig sparsomt med oplysninger om præcis hvilke beviser, politiet har mod den 37-årige.

Ægteparret blev skudt ned under en aftentur i Tusindårsskoven tæt ved parrets hjem i det sydvestlige Odense.

Umiddelbart kunne politiet ikke finde noget oplagt motiv til drabet. Parret havde ingen fjender, gæld eller oplagte uoverensstemmelser med andre via deres arbejde som henholdsvis økonomidirektør og læge.

Men ifølge politiet hælder man til en teori om, at Bjarne Johansen, der var en ivrig amatørfotograf, kan have fotograferet den 37-årige mand i skoven på en måde, så hans temperament løb af med ham, og han skød dem.

Politiet har endnu ikke fundet Bjarne Johansens kamera, men man mener, at det er blevet forsøgt omsat i Odenses misbrugermiljø i dagene umiddelbart efter drabet.