I det fynske folks tjeneste

Skal du tæve Viktor Axelsen i badminton?

På lørdag åbner dørene for en helt ny badmintonfestival, hvor du kan få mulighed for at spille mod Viktor Axelsen.

Foto: Nikolai Linares /Scanpix

DGI vil skabe opmærksomhed omkring badminton. Til det har de fået hjælp af Henrik Axelsen, som er manager og far til OL-bronzevinderen Viktor Axelsen.

- Man har haft problemer med at skaffe medlemmer til sporten, og der har været et ønske fra DGI om at gøre noget ekstraordinært for sporten, og derfor har vi i samarbejde lavet den her begivenhed, siger Henrik Axelsen til TV 2/Fyn. 

Festivallen er på lørdag fra klokken 13 til klokken 18 i Odense Idrætshal. Henrik Axelsen vil sammen med badmintonspilleren Hans-Kristian Vittinghus træne alle de børn og unge, som har lyst til at deltage. Dagen vil både byde på opvisningskampe, konkurrencer, tricks, udstillinger, workshops og outlets. 

Men du kan også møde og spille mod Viktor Axelsen. Så hvis du vil teste, om du har OL-potentiale er muligheden lige her. 

- DGI vil gerne, at der skal ligges tryk på, at Victor er omdrejningspunktet for begivenheden. For Victor handler det om, at der skal gives ros til alle de frivillige i sporten, fortæller Henrik Axelsen. 

Indtil videre er der et par hundrede, som har tilmeldt sig arrangementet gennem DGI's tilmeldingssystem, men Henrik Axelsen forventer, at der mange, som vil tilmelde sig på dagen. 

- Vi forventer, at det giver noget omtale, noget snak og en masse hype omkring sporten, så vi får gang i den med hensyn til medlemmer rundt omkring i landet. 

Badmintonkommentatorer fra TV 2 SPORT Dennis Bostrup og Jim Laugesen vil ligeledes være at finde på festivallen, hvor de muligvis vil komme på dybt vand i en badmintonkamp mod hinanden. 

Du kan læse mere om festivallen og få updates omkring den her.