I det fynske folks tjeneste

Skandinavisk storklub satser på tidligere OB-talent

De norske mestre fra Rosenborg har i dette transfervindue fået endnu en dansk spiller. Og trods sine blot 19 år kan nyerhvervelsen Jacob Rasmussen se frem til spilletid.

Det tidligere OB-talent Jacob Rasmussen forlod Odense som bare 17-årig. Nu kan han se frem til at få chancen hos de norske mestre, Rosenborg. Foto: Rosenborg BK

Jacob Rasmussen har fået en stor del af sin fodboldopdragelse i OB. Han er netop skiftet til den norske mesterklub Rosenborg, der til trods for forsvarsspillerens blot 19 år ikke vil tøve med at give den talentfulde midtstopper chancen.

For to sæsoner siden skiftede den dengang 17-årige OB’er Jacob Rasmussen tilværelsen i Ådalen ud med en ny i Gelschenkirchen og den tyske storklub Schalke 04. I sommer blev han solgt til kultklubben St. Pauli, der efter bare seks måneder i sidste uge sendte den talentfulde forsvarsspiller videre til den norske mesterklub, Rosenborg BK.

Her er sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye ikke bange for at bringe den 190 centimeter lange forsvarsspiller i spil.

Jeg ved ikke, om det er en skandinavisk ting at påstå, at en spiller i den alder stadig kan være for ung, men det er noget bullshit.

Stig Inge Bjørnebye, sportsdirektør i Rosenborg BK, til tipsbladet.dk

- Jacob er 19 år gammel, og det er en fin alder. Jeg ved ikke, om det er en skandinavisk ting at påstå, at en spiller i den alder stadig kan være for ung, men det er noget bullshit. Jacob er ikke kun købt ind til fremtiden, men også til nu og her, siger Stig Inge Bjørnebye til tipsbladet.dk.

Du kan læse resten af tipsbladet.dk's interview med Stig Inge Bjørnebye her.

Læs også Stort interview med Kent Nielsen: - Vi ved, vi er stærke