Skarpe Odense plukker fjerene af Herlev

Dale Mitchell scorede fire gange, da Odense smadrede Herlev med 9-1. Topholdet Frederikshavn tabte igen.

Det blev en ren og skær ydmygende tirsdag aften, da Odense Bulldogs tog imod Herlev Eagles.

Ørnene fra hovedstadsområdet blev sendt hjem med en syngende lussing på 1-9 og er fortsat klart sidst i bunden af Metal Ligaen med én sejr i ti kampe.

Den canadiske wing Dale Mitchell scorede fire af Odenses mål, og særligt i anden periode var han og holdkammeraterne skarpe. Den periode blev vundet 6-1, og Dale Mitchell tegnede sig for tre af fuldtræfferne.

Canadieren var også første periodes enlige målscorer, mens han til gengæld måtte "nøjes" med en assist i tredje periode, som blev vundet 2-0 af hjemmeholdet. Det var anden gang inden for fire dage, at Odense slog Herlev.

Historien gentog sig også i opgørene mellem Frederikshavn-Gentofte og Rødovre-Rungsted, hvor henholdsvis Gentofte og Rødovre vandt for anden kamp i træk mod samme modstander inden for fire dage.

Frederikshavn tabte skuffende 1-2 til Gentofte trods fordel af både hjemmebane og kampens første scoring. Dermed er nordjyderne fem point efter topholdet Sønderjyske efter 11 kampe.

I Rødovre vandt hjemmeholdet 4-1 over Rungsted blandt andet takket være to mål af danske Jannik Karvinen. Rødovre har spillet en kamp færre end Frederikshavn og kan med en sejr hoppe forbi nordjyderne og op på andenpladsen.