Skuffet Kent Nielsen: - Jeg er enormt ked af det

OB's nu tidligere cheftræner Kent Nielsen er både ked af det og skuffet over fyringen. Men samtidig er han afklaret omkring situationen.

OB's bestyrelse og sportslige ledelse valgte mandag formiddag at fyre klubbens cheftræner gennem de seneste tre sæsoner, Kent Nielsen.

Kent Nielsen havde kontrakt i yderligere en sæson, men må nu i stedet se sig om efter et nyt job. Fyringen har ramt den rutinerede træner, der er skuffet over, at han ikke får mulighed for at arbejde videre med projektet i OB.

quote Jeg er enormt ked af det, og jeg er selvfølgelig også skuffet over den beslutning, som ledelsen har truffet

Kent Nielsen

- Jeg er enormt ked af det, og jeg er selvfølgelig også skuffet over den beslutning, som ledelsen har truffet. Men jeg er også afklaret med, at det er en del af denne branche, at der bliver truffet beslutninger som denne. Jeg tager selvfølgelig beslutningen til efterretning, men jeg er da også berørt af konsekvensen.

- Jeg har været rigtig glad for at arbejde i OB, hvor staben har støttet godt op om mig, og jeg har følt, at jeg sammen med staben og truppen har fået flyttet OB et andet sted hen, end der hvor klubben var, da jeg kom hertil, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside

Svigtende resultater

OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, begrunder fyringen med manglende resultater. Det erkender Kent Nielsen, der roser spillernes indsats trods de svigtende resultater, der i Kent Nielsens tre sæsoner i klubben blot har givet et pointgennemsnit på 1,27 per kamp.

- Desværre har vi ikke kunnet indfri de sportslige mål, som vi i fællesskab havde sat os, men jeg føler, at det er et sundt og talentfuldt hold med en masse dygtighed, og som står et positivt sted. Det indhold, spillerne har leveret, har været i orden, og der, hvor vi ikke har været dygtige nok, er på resultatfronten.

- Jeg har en stor tro på, at der fremover vil blive endnu bedre indhold og resultater, og det ønsker jeg virkelig for klubben, truppen og den faste stab omkring holdet, som jeg ønsker al mulig held og lykke fremover, siger Kent Nielsen.