Slap uskadt fra voldsomt uheld

En mandlig bilist slap tidligt søndag morgen fra et voldsomt uheld. Bilen væltede en gitterlygtepæl og endte på taget 15 meter inde i en træbevoksning.

Bilisten kom kørende på Munkerisvej i det østlige i Odense, da han klokken 5.46 mister herredømmet over bilen kort før krydset ved Blangstedgårdsvej.

Spor på stedet viser, at bilisten først rammer kantstenen i højre side af vejen, hvorefter bilen kører skråt over i den modsatte vejbane. Herefter forsatte bilen ind i en lygtepæl ind i en skovbevoksning, hvor den endte på taget.

- Bilisten kom selv ud af bilen, og han var sluppet for alvorlige skader, fortæller vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi.

Men det var ikke bilisten selv, der kontakte alarmcentralen, det var en bekendt til bilisten, der slog alarm.

- Bilisten havde taget et billede af sig selv og den ødelagte bil, og lagt det på nettet. En bekendt så det, og syntes de så så alvorligt ud, at vedkomne slog så alarm, fortæller vagtchef Hans Frederiksen.

De politiet kom frem, forklarede manden, at det ikke var ham, der havde kørt. Men hvem der så havde kørt bilen, kunne han ikke forklare nærmer om.

Politi har nu sikret sig en blodprøve fra bilisten, som nu skal afklare om han var spirituspåvirket.