Slut med Ewii: Stadion har fået nyt navn

Fionia Park, Trefor Park og Ewii Park er nu alle fortid. Det nye sponsornavn for Odense Stadion er kommet på plads.

Teknikere har ugen igennem arbejdet med at fjerne det gamle Ewii-logo fra Odense Stadion, og det nye navn Nature Energy Park er kommet på plads.

Odense Stadion sponsornavn er de næste tre år Nature Energy Park i de næste tre år. Det blev offentliggjort på dagens pressemøde 7. juni

Med det nye sponsorat ønsker OB og Nature Energy at sætte fokus på værdien af at sortere madaffald.

- Derfor aktiverer vi kampagnen "Doner dine rester" på stadion. En kampagne, der bygger på samme tanke, som de indsamlingskampagner, vi typisk kender fra humanitære formål. Hvis vi kan vænne danskerne til at betragte affaldssortering som en donation til en grønnere fremtid, er vi nået langt. På stadion er der så en ekstra gevinst, da vi ekstraordinært donerer værdien af biogassen til at gøre stadionoplevelsen endnu bedre, sagde Ole Hvelplund, administrerene direktør i Nature Energy ved pressemødet.

Stadionets sponsorer

Odense Stadion har siden 2005 haft tre sponsorer, da Odense Boldklub første gang solgte navnerettigheden til Fionia Bank.

Da banken fem år senere gik konkurs skiftede OB sponsor, og Fionia Park blev til Trefor Park. Energiselskabet Trefor skiftede i 2016 navn, og Odense Stadion blev til Ewii Park. 

Nu er der igen ny sponsor og derfor nyt navn

Nature Energys stadionsponsorat træder i kraft fra i dag den 1. juli og løber foreløbig indtil sommeren 2021.