I det fynske folks tjeneste

Slut med street food: Arkaden Food Market konkurs

Arkaden Food Market i Odense er gået konkurs, skriver ejerne på Facebook. Andreas Mai, der har to boder i Arkaden er frustreret over måden, de fik det at vide på.

Ejerne bag Arkaden Food Market i Odense har begæret stedet konkurs. De forretningsdrivende fik besked pr mail midt om natten. Foto: Pressefoto

Andreas Mai, der har Bar Ramen og The Boas i Arkaden Food Market mødte onsdag ind til et noget anderledes syn.

Borde og forskelligt inventar var væk, og i hans indbakke lå en mail, der fortalte, at Arkaden Food Market havde indgivet en konkursbegæring og at stedet lukker omgående.

- De har været her i nat og taget alt, hvad de kunne tage med, siger Andreas Mai.

 

Han er mildest talt ikke imponeret over ejerne Jacob Christer Larsen og Thomas Kyung Jensens tidspunkt for udmeldingen. Mailen til Andreas Mai og de andre, der har boder i Arkaden, er sendt natten til onsdag klokken 02.59.

- Det synes jeg sgu ikke er i orden, siger Andreas Mai.

Frygter for sine penge

At ejerne tilsyneladende har været inde og hente værdier ud i nattens mulm og mørke er ikke betryggende for Andreas Mai, der er bange for, at han mister mange penge på grund af konkursen.

- Jeg har alene 80.000 kroner ude i depositum for mine forretninger, og det er da ikke sikkert, at jeg ser dem igen, siger han.

Samtidig er han frustreret over, at ejerne ikke svarer, når han forsøger at kontakte dem.

Læs også Arkaden genopstår: Mad og drikke vil fylde lokalerne

- Det nytter ikke noget. De svarer hverken på telefon eller mail. 

Andreas Mai fortæller, at han og de andre forretningsdrivende skal mødes og diskutere, hvad de nu skal gøre. Mødet begynder klokken 11.00

TV 2/Fyn har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Jacob Christer Larsen.

Sådan lød mailen til Andreas Mai og de andre forretningsdrivende

Kære alle 

Vi må desværre oplyse jer om at Arkaden Food Market pr. D.d har måtte indgive en konkursbegæring. Dette betyder at Arkaden Food Market lukker ned pr. d.d. 

Vi har gennem længere tid prøvet at opbygge en rentabel forretning og et sted hvor I vil have mulighed for at drive jeres forretning. Vi har, som alle er bekendt med ramt en del bump på vejen, som hedebølgen sidste år, et utæt tag som skulle udskiftet mm. 


Det var drømmen at kunne skabe et mangfoldigt forum i Odenses centrum, og der skal lyde en KÆMPE tak til jer hver især for at være med til dette


Vi har den sidste tid arbejdet intenst på at komme op med en plan for at bevare Arkaden Food Market, det er desværre ikke lykkedes.
Vi er utrolig kede af det tab som I og andre måtte lide. Da vi har overdraget sagen til advokaten, skal al henvendelse ske til:
Anders Madsen
am@agendaadvokater.dk