Smittet med corona: Lars Christian Lilleholt udskrevet fra OUH

Venstres Lars Christian Lilleholt er søndag formiddag blevet udskrevet fra OUH. Her blev han indlagt mandag aften med covid-19.

Mandag aften blev tidligere minister Lars Christian Lilleholt (V) indlagt på Odense Universitetshospital. Efter næsten en uge på sygehuset er han søndag formiddag blevet udskrevet. 

- Efter nogle hårde dage har jeg det godt, omend jeg stadig er meget træt, skriver venstremanden på sin facebookprofil.

Lars Christian Lilleholt er nu gået i hjemmeisolation i soveværelset, og dermed endnu ikke rask. Heldigivis er han dog ikke så syg, at han fortsat behøver behandling på OUH. 

Politikeren fik vejrtrækningsproblemer

Politikeren blev indlagt med hovedpine og brystsmerter i mandags, og en podning viste efterfølgende, at han var smittet med covid-19. Siden fik Lars Christian Lilleholt vejrtrækningsproblemer og blev behandlet med både ilt og Remdesivir.

- Pas godt på jer selv, for det er ikke for sjov at få corona. Tak til OUH for god behandling - vi har et sundhedsvæsen i verdensklasse, skriver Lars Christian Lilleholt på Facebook.

Lars Christian Lilleholt var energi-, forsynings- og klimaminister fra 2015 til 2019, og han er nu Venstres forsvarsordfører.