Snart kan du leje en båd på havnen

Om blot en uge kan man leje en motordrevet båd for at udforske Odense Havn. Virksomheden GoBoat åbner nemlig den 23. april.

Med picnickurven i hånden og lysten til at sejle vil man fra næste uge kunne sætte kurs mod Odense Havn for at nyde en tur på vandet. 

quote Det med at komme ud på vandet, det kan noget specielt

Anders Ekelund Mørck, Direktør, GoBoat

Virksomheden GoBoat åbner nemlig i Odense, og man kan fra den 23. april leje en båd lige ved Promenadebyen på havnen.

I alt otte både får fast plads i vandet ved havnen - og otte er også antallet af personer, der maksimalt kan være i en båd.

- Det med at komme ud på vandet kan noget specielt. Det opfordrer til nærvær og samvær på en helt anden måde, end man kan på land, siger direktøren i GoBoat Anders Ekelund Mørck fredag til TV 2 Fyn.

Direktør Anders Ekelund Mørck glæder sig til, at de første odenseanere tager en tur rundt i havnen i en GoBoat.
Direktør Anders Ekelund Mørck glæder sig til, at de første odenseanere tager en tur rundt i havnen i en GoBoat.
Foto: August Sandberg

Vandet tilgængeligt for alle 

GoBoat har allerede to baser i København i og en Aalborg, og Odense bliver dermed det fjerde sted, hvor man får muligheden for at nyde sin by fra vandet. 

- Jeg er sikker på, at det bliver en kæmpe gevinst for byen og havnen, at alle - odenseanerne og turister - kan opleve Odense fra vandsiden gennem eldrevne både, siger by- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt (V).

Og direktøren regner med, at Odense vil tage godt imod de nye både. Men ud over et ønske om at skabe god forretning rækker GoBoats ambitioner også ud over det.

Du kan allerede på forhånd leje en båd på GoBoats hjemmeside.
Du kan allerede på forhånd leje en båd på GoBoats hjemmeside.
Foto: August Sandberg

- Selvfølgelig er det forretning for os, men det handler også om, at vi vil noget mere end det. Vores mission er blandt andet at gøre vandet tilgængeligt for alle, og nu sker det i Odense, siger Anders Ekelund Mørck og tilføjer: 

- Vi vil godt støtte det her med at gå fra at være en industriel havn til en rekreativ havn, og det vil vi rigtig gerne være med til her i Odense.