Snigpremiere på den nye cykelbane

Søndag tager cykelfolket forskud på glæderne og gennemfører det første officielle cykelløb i den nye Cykel- og Atletik Arena i Odense.

Banen skulle have være indviet fredag 14. november, men det satte et skybrud en stopper for. Den indvielse er nu udsat tik midt i januar.

Men cykelfolket har fået en midlertidig ibrugtagnings-tilladelse, så der søndag kan gennemføres løs i arenaen, dog med et begrænset antal tilskuere.

- Vi kan ikke bruge yderkredsen endnu, så derfor bliver det denne første gang et stævne, hvor der kun er inviterede gæster, og de hjælpere til rytterne - vi må kun være 149 personer i hallen - endnu - det bliver bedre snart, fortæller Claus Rasmussen fra Cykling Odense.

Søndag gennemføres finalen på banernes Cup - en serie, der er startet på Århus-banen i september, kørte 2. afdeling i Ballerup og så slutter i Odense.

- Vi kommer til at se en C-klasse med mange unge ryttere, også nogle der først er kommet i gang i efteråret her - vores lokale unge, fortæller Claus Rasmussen fra Cykling Odense.

Derudover en B-klasse med nogle erfarende ryttere, som ikke længere er med helt i toppen, og med en Michael Berling som den førende inden sidste afdeling.

Og en A-klasse som blandet andet tæller Alex Rasmussen.

odensecyklebane.dk