Snublende nær: Odense Håndbold tager stort skridt mod DM-semifinalen

Odense Håndbold besejrede FC Midtjylland Håndbold og har syv point. Holdet er tæt på en semifinaleplads.

Odense Håndbold besejrede onsdag aften FC Midtjylland Håndbold med 27-21 og er dermed snublende nær en semifinaleplads i kvindernes bedste håndboldrække.

FC Midtjylland havde inden kampen en imponerende sejrsstime på hjemmebane mod Odense på ti kampe, men den blev altså skudt i sænk.

Skytterne skulle umiddelbart lige skyde sig varme, og der var ikke mange mål i kampens indledning.

Men da målene begyndte at komme, var det FC Midtjylland, der kunne skabe kampens første hul med en 6-3-føring midt i første halvleg.

Midtjylland kunne dog hverken holde føringen eller momentum, og så kunne Odense i stedet gå til pause med en snæver føring på 10-9.

Skarp Odense-offensiv

Odense fortsatte efter pausen og bragte sig kort inde i anden halvleg foran med 16-12.

Midtjylland havde ikke for alvor et modsvar til en skarp Odense-offensiv og en velspillende Althea Reinhardt i målet.

Derfor var der i de sidste minutter ikke særlig stor spænding om kampens udfald, og Odense kan tage tilbage til Fyn med de to point i bagagen.

For Midtjylland har tre point for tre kampe og er trods nederlaget på ingen måde ude af kampen om gruppens anden semifinaleplads.