I det fynske folks tjeneste

Stabschef konstitueret som direktør efter dødsfald

37-årige Camilla Nowak Kirkedal efterfølger afdøde Poul Anthoniussen som administrerende direktør i Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune.

Camilla Nowak Kirkedal er konstitueret som administrerende direktør i Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune. Foto: Odense Kommune

Det bliver den 37-årige Camilla Nowak Kirkedal, som efterfølger Poul Anthoniussen som administrerende direktør i Børn- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune.

Poul Anthoniussen døde efter en ulykke sent torsdag aften, hvor han kørte op bag en parkeret lastbil på rastepladsen Ålsbo på Den Fynske Motorvej.

- Vi er mange, der er mærkede af situationen, men alligevel er der en række praktiske forhold, som skal håndteres, skriver rådmand Susanne Crawley i en mail til TV 2/Fyn.

- Jeg har derfor i samråd med borgmesteren og stadsdirektøren besluttet at konstituere stabschef Camilla Nowak Kirkedal midlertidigt som administrerende direktør i Børn- og Ungeforvaltningen. Camilla har arbejdet tæt sammen med Poul og mig siden 2016, skriver rådmanden.

Læs også Fynsk robotvirksomhed sprænger rammerne og flytter

Ifølge Fyens Stiftstidende kom Camilla Nowak Kirkedal til Børn- og Ungeforvaltningen fra en stilling som sekretariatschef i Odense Kommunes Beskæftigelses- og Socialforvaltning.

Camilla Nowak Kirkedal er uddannet cand.scient.pol ved Københavns Universitet og er mor til tre børn, noterer avisen.

Hverken Camilla Nowak Kirkedal eller Susanne Crawley Larsen ønsker at udtale sig yderligere for nuværende.