I det fynske folks tjeneste

Stadig ingen fører til den påkørte audi

Fyns Politi leder stadig efter den mand, som havde nøglerne til den Audi, der fredag morgen blev ramt af et tog på Svendborgbanen i Odense.

00:45

Video: Peter Bergman og Ole Holbech

Fyns Politi har stadig ikke fundet frem til den mandlige fører af den røde Audi A4, der tidligt fredag blev ramt af et tog på Svendborgbanen.

Torben Jakobsen, der er vagtchef ved Fyns Politi, fortæller til TV 2 /Fyn, at politiet endnu ikke har hørt fra føreren af bilen. 

- Men vi skal nok finde ham og få talt med ham. Det er vi helt sikre på, siger vagtchefen. 

Bilisten kan se frem til flere sigtelser. Blandt andet en sigtelse for at udsætte andre for fare. Og det kan muligvis være de udsigter, der kan holde føreren væk fra politiet. 

Ejerne af bilen er fundet og politiet har talt med dem, men ikke føreren. Han er forsvundet.

Læs også Tog påkører bil: Svendborgbanen spærret

Ejerne af bilen har forklaret til Fyns Politi, at de har lånt bilen ud til et nært familiemedlem, men man ved ikke hvorfor føreren af bilen er forsvundet - og det er heller ikke sikkert, at det var familiemedlemmet, som sad bag rattet.

- Vi ved reelt ikke, hvem der kørte bilen. Men det kan han fortælle os, når vi finder ham. Manden er jo ikke dømt og det kan jo være, han har en god forklaring, sagde Lars Thede fra Fyns Politi fredag. 

Toget ramte audien klokken 04.30 fredag morgen. Her holdt den forladt i jernbaneoverskræingen på Hjallesegade i det sydlige Odense.

Bilen er tilsyneladende kørt fast, da den bliver forsøgt kørt gennem et omfattende vejarbejde i gaden. Der hvor bilen er blevet efterladt er der kun levnet plads til fodgængere og trækkende cyklister.

Der var ingen personer i bilen ved kollisionen.