I det fynske folks tjeneste

Steen Møller valgt som borgmesterkandidat

Den Konservative rådmand, Steen Møller, blev fredag valgt som partiets borgmesterkandidat til kommunalvalget i november 2013.

02:56

1 af 2

Den 44-årige rådmand, der har været medlem af Odense Byråd i syv år, blev valgt som partiets spidskandidat af et internt kandidatudvalg i partiet. Steen Møller blev rådmand, da Jan Boye døde i oktober sidste år.

Den gang meddelte Steen Møller, at han kun var rådmand midlertidigt og ikke ville være partiets borgmesterkandidat.

Men nu har Steen Møller altså ombestemt sig, og satser på at blive Odenses næste borgmester.

- For et år siden var jeg meget påvirket af Jan Boyes død, og den gang kunne jeg ikke se mig selv som borgmesterkandidat. Men jeg har fået mange opfordringer til at tage opgaven på mig, og det har jeg lyttet til, og føler mig rustet til at kunne løfte opgaven, siger Steen Møller.

Går ikke kun efter borgmesterposten

Jan Boye blev Odenses første konservative borgmester, da han slog Anker Boye tilbage i 2005. Men Steen Møller satser ikke udelukkende på at gøre Jan Boye kunsten efter.

- Min første prioritet er at kæmpe for at vi får væltet den nuværende borgmester, og får en ny borgerlig borgmester. Min næste mål er, at vi får en konservativ borgmester. Men det er ikke det eneste sagliggørende at borgmesteren bliver konservativ, selvom jeg vil kæmpe for det, siger Steen Møller.