Sting & Paul Simon klar til Odense

To aflyste koncerter i Prag og Krakow har skabt nervøsitet hos JVB Concerts. Men nu melder Poul Simon & Sting sig klar til koncerten i Odense i næste uge.

De to musikere har på grund af influenza måtte aflyse deres koncerter i fredag i Krakow i Polen og lørdag i Prag i Tjekkiet.

På tirsdag går de to musikere på scenen i Fyn Arena, og JVB Concerts har nu fået bekræftet, at koncerten bliver gennemført som planlagt trods de to aflyste koncerter.

- Vi har netop været i kontakt med dem, og vi har fået at vide, at de genoptager deres tour og spiller i Berlin i weekenden og som planlagt vil være klar i Odense på tirsdag, siger Tue Kempf fra JVB Concerts.

Koncerten blev udsolgt på under 40 minutter, da billeterne blev sat til salg i september, men nu er de sidste detaljer omkring koncerten faldet på plads, og det betyder, at der fra fredag vil blive sat ekstra billetter til salg.

- Der er altid nogle specifikationer på en koncert, der bliver afgjort i sidste øjeblik, og det viser sig nu, at der er plads til lidt flere gæster, siger Tue Kempf.

De sidste billetter bliver sat til salg via billetnet fredag eftermiddag.