Storskærm i Kongens Have: Inviterer 2.000 til fodboldfest

Når Danmark lørdag møder Tjekkiet i EM-kvartfinalen bliver kampen vist på storskærm i Kongens Have i Odense.

Fodboldfeberen har ramt Danmark og danskerne, og lørdag har fynboerne mulighed for at følge herrelandsholdet, når de møder Tjekkiet i kvartfinalen ved EM-slutrunden på storskærm. 

For Odense Kommune og Odense Cityforening inviterer sammen 2.000 odenseanere til storskærmsarrangement i Kongens Have til en aften, der forhåbentlig bliver den helt store fodboldfest. 

- Danmark er lige nu midt i et vaskeægte fodboldeventyr, og vi har i Odense midtby de sidste uger oplevet odenseanernes store lyst til at se og mærke stemningen ved Danmarks kampe med andre fans på byens beværtninger. Det er rigtig godt for hele midtbyen, fordi odenseanerne også bruger resten af byen, både før og efter kampene, siger Peter Bøgholm, der er direktør for Odense Cityforening.

- Derfor glæder vi os ekstra meget og bakker naturligvis op om lørdagens kamp på storskærm i Kongens Have.

Også byens borgemester glæder sig til landskampen og den store opbakning.

- Fodboldfeberen har for alvor ramt os danskere, og vi har endnu en spændende kamp foran os. At se det danske fodboldlandshold gå på banen giver en følelse af fællesskab. Og nu har vi muligheden for at bakke det fællesskab op med storskærm i Kongens Have - så bliver det ikke meget mere festligt, fortæller Peter Rahbæk Juel (S).

Arrangementet er gratis, men man skal bestille en billet og fremvise et gyldigt coronapas på dagen, hvis man vil ind. Billetsalget åbner den 2. juli klokken 11, og man kan maksimalt bestille fire billetter per gæst.

Opdatering
Clock02. jul 2021, kl. 16:05
Arrangørerne oplyser, at samtlige billetter var udsolgt efter bare 35 minutter.