I det fynske folks tjeneste

Straksdom: Tre mistænkelige personer flygtede i bil fra villavej i Odense

Tre yngre mænd var i gang at begå indbrud, da politiet blev tilkaldt. De flygtede i en bil, men blev kort tid efter anholdt.

En beboer så tre mistænkelige personer i villakvarteret og hørte derefter noget glas blive knust. Foto: Per Frank Paulsen

OPDATERET 16.07: Den 20-årige mand, som tidligere i dag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense, er blevet idømt en straksdom på tre måneders fængsel.

Natten til onsdag blev tre mistænkelige personer opdaget, da de var i gang med at begå indbrud på Slotsbakkevænget i Odense, tæt på Kanalvej ved Odense Havn.

En beboer så tre mistænkelige personer i villakvarteret og hørte derefter noget glas blive knust. Politiet fik anmeldelsen kl. 1.57. Anmelderen beskrev de tre mænd som bodybuilder-typer i dunjakker. 

Da politiet kom frem, flygtede de tre mænd i en hvid Toyota Aygo mod Næsby, hvor det lykkedes politiet at fange tyveknægtene kort tid efter. De tre personer er nu blevet anholdt.

- De har stjålet nogle designerlamper, siger Thomas Bentsen, vagtchef hos Fyns Politi.

Der er tale om tre yngre mænd fra Odense. To af mændene er 19 år, mens den ældste er 20 år. Den 20-årige fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Odense onsdag kl. 14.