Studenter i konkurs-klemme: - Man bliver arrig og vred

Kommende studenter over hele Fyn har tabt penge, som de har betalt forud for studenterkørsel. KJ-Flyt & Transport i Morud har nemlig meddelt dem, at det går konkurs.

Mørke skyer over udsigten til roser, studenterhuer og øl i feststemte lastbiler er trukket ind over de kommende fynske studenter.

Transportfirmaet KJ-Flyt & Transport ApS i Morud er nemlig gået i betalingsstandsning og forventer konkurs. Det kommer kun få måneder efter firmaet på Facebook reklamerede med, at der kunne bookes studenterkørsel.

Mandag tikkede der således en mail ind hos de elever der stod for bookingen af lastbiler til studenterkørsler. I mailen står der, at KJ-Flyt & Transport er gået konkurs - og at firmaet beklager.

Hvad der ikke beklages i mailen, er at gymnasielevernes penge er tabt.

- Vi har prøvet at få fat i firmaet, men der er ingen der svarer, hverken på mail eller telefon, fortæller Malene Vestesen Christiansen fra 3.B på Tornbjerg Gymnasium til TV 2/FYN.

KJ-Flyt & Transports mail til studenterne

Vred, arrig, oprevet ...

Hun og klassekammeraterne på Tornbjerg Gymnasium var blandt modtagerne af mailen. De bestilte studenterkørsel hos KJ-Flyt og Transport for et år siden, men nu er der kludder i planlægningen og skår i forventningens glæde.

- Det gør meget ved en at få sådan en besked. Man bliver vred. Man bliver arrig og oprevet. Det var meget uventet, siger Malene Vestesen Christiansen.

Hun fortæller, at det er lykkes 3.B at finde en ny transport, så de fredag 23. juni kan fejre, at de bliver studenter. Men det kommer til at koste i omegnen af 1.000 kroner ekstra pr. deltager - penge som flere af eleverne har måttet tigge forældrene om, at hjælpe med i en tid, hvor studenterfesterne laver indhug i bankkontoen.

Flere i klemme

3.B på Tornbjerg Gymnasium er ikke den eneste klasse der er kommet i klemme efter konkurs-mailen fra KF-Flyt & Transport. Også 3.F på Faaborg Gymnasium kunne tirsdag fortælle til Fyens.dk, at de oplevede det samme mareridt. 3.F var så heldige, at en lokal erhvervsdrivende har sponsoreret en anden studenterkørsel.

Det er ikke lykkedes TV 2/FYN at få kontakt til Kenneth Jørgensen, som ifølge CVR-registret er direktør i KJ-Flyt & Transport ApS. KJ-Flyt & Transports ApS ejes af KJ Holding Morud ApS, som er stiftet og ejes 100 procent af Kenneth Jørgensen.

TV 2/FYN har tidligere onsdag været i kontakt med en nu tidligere ansat hos KJ-Flyt & Transport. Vedkommende, som ønsker at være anonym, fortalte, at alle ansatte blev fyret for 14 dage siden.

Er du også kommet i klemme efter KJ-Flyt & Transports konkurs-mail, så kontakt redaktionen på 6315 6000 eller redaktionen@tv2fyn.dk