Succesfuld træningslejr: OB rundbarberer Rapid Wien

OB's superligahold er i disse dage på træningslejr i Tyrkiet. Tirsdag spillede holdet den tredje og sidste træningskamp, og OB'erne hentede endnu en sejr.

OB-truppen vender onsdag snuden mod Odense efter en ganske succesfuld træningslejr i Belek i Tyrkiet.

Opholdet har budt på tre testkampe mod udenlandske modstandere. Tidligere på turen har fynboerne slået de to polske hold Pogon Szczecin, der blev besejret med 1-0, og førerholdet i den bedste polske række Lechia Gdansk, som efter en stærk OB-præstation mandag blev slået med 2-0.

Tirsdag spillede OB turens sidste kamp, da striberne stod overfor Rapid Wien fra den østrigske Bundesliga.

Men selvom Rapid Wien er en modstander, der om et par uger skal ud og spille europæisk fodbold, lod OB’erne sig ikke skræmme.

Stærk start

Efter bare 20 minutters spil stod den 3-0 til OB efter to scoringer fra Casper Nielsen og en enkelt fra Mikkel Desler. Ifølge OB's egen kampreportage var særligt Casper Nielsens første mål i særklasse, da midtbanespilleren fra godt 25 meters afstand bragede bolden i kassen til en OB-føring på 1-0 efter blot otte minutters spil.

OB kom også på 4-0, inden Rapid Wien fik udlignet efter en ukarakteristisk fejl fra OB's ellers normalt pletfri norske målmand, Sten Grytebust.

I pausen skiftede østrigerne fem mand, og kort inde i anden halvleg fik de reduceret yderligere, inden OB's Jeppe Tverskov efter en dødbold kunne lukke kampen med sin scoring til 5-2.