I det fynske folks tjeneste

Svensk hockey-back lokket til Bulldogs

Byen, klubben og en række tidligere holdkammerater har fået svenske Niklas Enberg til at skrive kontrakt med Odense Bulldogs.

Byen, klubben og en række tidligere holdkammerater har fået svenske Niklas Enberg til at skrive kontrakt med Odense Bulldogs.

Selvom solen skinner og danskernes sportlige fokus primært er på Tour De France og Superliga-starten, så sker der også ting og sager i andre sportsgrene.

På Odense Isstadion er vandet igen frosset til is, og Bulldogs er ved at gøre holdet klar til den kommende sæson. Og nu kan klubben så præsentere en forstærkning fra den stærke svenske hockeyliga.

- Vi har kigget efter yderligere rutine til backsiden, og det har vi nu fundet. Niklas kommer med god erfaring fra en stærk liga, og samtidig vil han fortsat gerne fremad og videre i sin karriere. Vi tror der findes en hel del offensivt potentiale i ham, og han vil blive en god hjælp til at videreudvikle vore unge backer, fortæller cheftræner Pär Johansson.

Niklas Enberg har tidligere spillet med Olof Mårs og Andreas Sundin, der har kæmpet flere sæsoner for Bulldogs. Og det var en afgørende faktor.

- Jeg ville gerne prøve noget nyt, og jeg ved fra gamle holdkammerater, at de tidligere har trivedes rigtig godt på både holdet og i byen. Dansk ishockey holder et højt niveau, og derfor er det med store forventninger, at jeg går ind til den kommende sæson, siger den nye Bulldogs-back.

Niklas Enberg er truppens sjette udlænding, og kommer i den kommende sæson til at spille i trøje nummer 5.