Taber med tre mål: OB hænger i tynd tråd efter nederlag til Brøndby

OB blev søndag slået på hjemmebane af Brøndby IF, da holdet fra Vestegnen scorede tre mål inden i første halvleg.

Det var et overlegent Brøndby-hold, der søndag slog OB med 3-0 i Superligaen takket være et Mikael Uhre-hattrick i første halvleg.

Niels Frederiksens tropper dominerede fra kampens start, hvor mandskabet kunne have ført med mere end tre ved pausen, men OB-keeperen, Oliver Christensen, afviste fine Brøndby-muligheder.

Brøndby lignede på mange måder et mesterskabshold kampen igennem, da gæsterne kontrollerede kampen og ikke tillod mange chancer til odenseanerne, der aldrig kom i gang med deres spil.

Især angriberen Mikael Uhre markerede sig, da han scorede et hattrick i første halvleg. Dermed står angriberen noteret for 12 scoringer i Superligaen og topper topscorerlisten sammen med AGF's Patrick Mortensen.

OB i tynd tråd

Med resultatet kan Brøndby fortsætte på Superligaens førsteplads efter denne runde, mens OB's muligheder for top-6 hænger i en tynd tråd forud for holdets sidste kamp i grundspillet mod AaB i næste uge.

Det var et Brøndby-mandskab, der lige skulle vænne sig til underlaget mod et OB-hold, der pressede førerholdet fra den storkøbenhavnske vestegn. Kampens start var plaget af mange fejlafleveringer og misforståelser.

Niels Frederiksens tropper kom hurtigt ovenpå, hvilket afspejlede sig i spil og chancer.

Hattrick afgør kampen

Efter 19 minutter begyndte Uhre-showet, hvor angriberen resolut sparkede bolden fladt i kassen uden chance for Oliver Christensen efter oplæg fra Jesper Lindstrøm.

Med ti minutter tilbage af første halvleg øgede Uhre føringen til 2-0 efter et fremragende kombinationsspil.

Hattricket kom i hus fire minutter senere efter lidt VAR-forvirring, da målet i første omgang blev underkendt for offside, men blev godkendt efter yderligere tjek i VAR-vognen.

Brøndbys dominans fortsatte i anden halvleg, hvor sejren aldrig var i fare.