Tarup/Paarup fik pokalbank af GOG

Der var fynsk lokalopgør i pokalturneringen i går, da Taarup/Paarup Idrætsforening tog imod storholdet fra Sydfyn, GOG.

TPIs Fynsserieherrer havde spillet sig vej til femte runde i herrernes pokalturneringen. Her fik de tirsdag aften besøg af GOG, der tabte pokalfinalen i den netop afsluttede pokalturnering.

Og det gik, som det oftest gør, når et hold fra fynsserien møder et hold fra håndboldligaen: GOG kunne tage hjem til Sydfyn med en stensikker 39-18 sejr.

Allerede efter 15 minutter var TPI bagud med 4-10, og efter en pauseføring på 21-8 kunne GOG i anden halvleg spille 39-18 sejren hjem.

Hos TPI tog de dog nederlaget i stiv arm, og sørgede efter kampen for rigeligt med væske til de trætte spillere.