Teltet er rejst og Stig Rossen er klar – men intet er sikkert for revy

Tiden må vise, hvor længe og for hvor mange tilskuere, Odense Sommerrevy kan spille i år.

De sidste forberedelser er ved at være klaret, og det store telt troner på Engen ved Fruens Bøge i Odense, men hvad kan håbefulde tilskuere til Odense Sommerrevy egentlig forvente?

For med en pandemi der hærger verden, har kulturelle fornøjelser længe været et gode, man måtte undvære.

Og fra revydirektør Lars Arvad lyder det også, at han ser frem til at få afklaret, hvilke restriktioner der kommer til at gælde for dem. 

quote Publikum spørger selvfølgelig også, om vi må spille, og hvor mange vi må være, men vi kan ikke svare på det

Lars Arvad, direktør, Odense Sommerrevy

For der hersker stor usikkerhed, og de endelige rammer er ikke på plads.

- Heldigvis ser det ud til, at smitten er stabil, og vi bliver lukket op 6. maj. Nu skal vi bare helst meget snart have nogle restriktioner, der kan fortælle os, hvor mange vi må være, siger direktøren.

- Publikum spørger selvfølgelig også, om vi må spille, og hvor mange vi må være, men vi kan ikke svare på det. Det er politikerne, man må stille de spørgsmål.

Han forklarer videre, at usikkerheden ikke er til at være i, og man derfor har søgt svar løbende.

- Vi presser på dagligt, men de sidder også og forhandler i disse timer, som jeg hører det.

Ny kendis på plakaten

Lars Arvad medvirker selv i revyen, og derudover er navne som Vicki Berlin, Thomas Mørk, Henrik Koefoed, Mette Marckmann og Stig Rossen på plakaten.

Og sidstnævnte er ikke så rutineret, som mange af de andre medvirkende, men lysten er stor, afslører han.

- Jeg har egentlig altid syntes, at revy kunne noget helt specielt, men har ikke rigtigt set mig selv i den sammenhæng, siger Stig Rossen, som fortsætter:

- Men da Lars (Arvad, red.) spurgte, så tænkte jeg, det kunne da være vildt sjovt at prøve.

Så nu kan håbefulde tilskuere altså se frem til snart at se Odense Sommerrevy, og der vil være en stor del af dem, som har ventet længe.

Fra revyens side, kan man nemlig afsløre, at 95 procent af de folk, der har købt billetter, faktisk gjorde det sidste år.

Her satte corona-pandemien en stopper for, at folk kunne se revy, og derfor er billetterne blevet overført til dette års forestilling.

Der er dog stadig 5 procent billetter tilbage, og de er trods usikre tider, gået som varmt brød, skriver Odense Sommerrevy i en pressemeddelelse.