I det fynske folks tjeneste

Thinkers50: 14.500 kroner er billigt

14.500 kroner. Så meget koster en billet til erhvervskonferencen Thinkers50. Og det er alle pengene værd, mener flere fynske virksomheder.

02:14

250 gæster fra ind- og udland har betalt 14.500 kroner hver for at møde verdens 50 bedste erhvervshjerner, når Odense Kommune tirsdag og onsdag inviterer til Thinkers50 i Odeon. Fire af dem kommer fra hydraulikvirksomheden Hydac ved Langeskov.

- Vi synes ikke, det er mange penge. Vi synes faktisk, det er rimeligt i forhold til, hvad vi tror, vi får ud af det. Det er en investering i at få noget godt igen, siger Jens Haugaard, direktør i Hydac.

Han bakkes op af formanden for 3C Groups A/S, Jørn Tolstrup Rohde.

- Jeg synes faktisk, det er relativt billigt i forhold til, hvor mange store internationale talere og tænkere vi får præsenteret her fremfor at rejse ud i verden, siger Jørn Tolstrup Rohde.

Læs også Thinkers50: Odense klar til at modtage de kloge

Konferencen, som arrangeres af Odense Kommune, har et budget på 2,9 millioner kroner. Derudover betaler kommunen 880.000 kroner for retten til at afholde konferencen.

Og det er alle pengene værd, mener vækstdirektøren i Odense&Co, Bjarke Wolmar.

- Det er en investering, som tjener sig selv hjem igen mange gange. Første år skal der investeres lidt penge. År to og tre, håber vi, ser lidt anderledes ud, siger Bjarke Wolmar.

Hydac er også overbevist om, at de får pengene igen.

- Hvis vi bare øger vores omsætning med én procent, så er det jo rigeligt betalt ind igen, siger Jens Haugaard.

Se hele interviewet med Bjarke Wolmar herunder.

02:39 Luk video