Tidligere chefredaktør til Odense Kommune

Tidligere chefredaktør på Fyens Stiftstidende, Jan Kristensen, er ansat som chefkonsulent i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Odense Kommune.

Jan Kristensen var chefredaktør på Fyens Stiftstidende frem til 2012. Fra 1.februar næste år skal være med til at fortælle de menneskelige historier om de mange Odense-borgere, som forvaltningens 1.400 ansatte arbejder for at hjælpe i hverdagen.

- Med Jan Kristensen har vi fået tilknyttet en kapacitet på hele kommunikationsområdet til Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen, som vi har behov for i vores fremtidige arbejde med at fortælle borgerne om indsatsen og målene på det sociale område. Han kommer med en erfaring og indsigt som skal være med til at løfte hele vores gennemslagskraft indenfor kommunikaton, siger direktør René Junker fra Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen.

Jan Kristensen har de senest år arbejdet som senior advisor i den skandinaviske kommunikationsvirksomhed Expology.

- Det bliver utrolig spændende at komme til at arbejde med kommunikation for en organisation og en virksomhed, der er til for borgerne - ikke kun for betalende kunder. Mine 1.400 nye kolleger har mange væsentlige og lærerige fortællinger, som vi skal have ud til borgerne, siger Jan Kristensen