Tidligere OB-profil hattrick-helt på OL-landsholdet

Den tidligere OB-spiller Emil Larsen gjorde god reklame for sit OL-kandidatur, da han scorede hattrick i dansk nedsabling af Nigeria.

Det danske OL-landshold i fodbold vandt for anden gang af to mulige på træningsturen til Sydkorea, da Nigeria lørdag blev rundbarberet med 6-2 efter en dansk pauseføring på 3-0.

Det skriver U21-landsholdet på Facebook.

Allerede efter syv minutter burde Danmark have scoret, men Nicolai Brock Madsen, der scorede to gange i torsdags, da Danmark slog Honduras med 4-3, brændte et straffespark.

I løbet af ti minutter blev lørdagens kamp afgjort, da Danmark scorede tre gange.

Først var det nigerianerne, der sendte bolden i eget net, før Emil Larsen med to mål på tre minutter sørgede for en gunstigt pausestilling.

Columbus Crew-spilleren, der tidligere har spillet for OB og Lyngby, er i spil til at blive en af de tre spillere i OL-truppen, som må være født før 1. januar 1993. Emil Larsen bliver 25 år senere i juni.

Knap ti minutter inde i anden halvleg fuldendte han sit hattrick, inden han lod sig udskifte efter en times spil.

Brøndbys Patrick da Silva gjorde det til 5-0, inden FC Nordsjællands Emiliano Marcondes lukkede den danske målfest med scoringen til 6-0 efter 75 minutter.

I slutminutterne reducerede Nigeria to gange.

OL-landsholdet spiller mandag mod værtsnationen Sydkorea.