I det fynske folks tjeneste

Tidligere OB-profil træner med i Ådalen

Den tidligere OB-spiller Kasper Larsen står i øjeblikket uden klub og har derfor fået lov at træne med OB's superligatrup.

Kasper Larsen (th.) holder sig i gang i OB, efter hans kontrakt med Groningen er udløbet. Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Et velkendt ansigt dukkede pludselig op ved lørdagens OB-træning i Ådalen. Den tidligere stopperprofil Kasper Larsen er uden klub, efter hans kontrakt med hollandske Groningen havde udløb den 30. juni.

Derfor har OB tilbudt at den Kasper Larsen, der fra 2012-15 spillede 73 kampe for OB, at den 25-årige midtstopper kan holde sig i gang, indtil fremtiden er på plads.

Det skriver ob.dk.

OB understreger, at der ikke er tale om en prøvetræning med henblik på en aftale i OB, men at Kasper Larsens midlertidige tilbagevenden til den stribede træningstrøje kun er en vennetjeneste for en tidligere spiller.

Læs også Fynsk forsvarstalent skifter fra Norge til Serie A

Testede mod Roskilde

OB spillede fredag den fjerde træningskamp, inden det i næste weekend igen går løs i Superligaen. Fredagens modstander var 1. divisionsholdet fra Roskilde, og efter en målrig test kunne OB notere sig for den fjerde sejr i lige så mange forsøg.

OB vandt kampen med 4-2 efter en pauseføring på 2-1. For OB scorede højrebacken Ryan Johnsom Laursen to gange, mens også rasmus Festersen og Jeppe Tverskov kom på tavlen.

De to Roskildescoringer var i øvrigt første gang, at OB-keeper Sten Grytebust blev passeret i de første fire kampe under den nye cheftræner, Jakob Michelsen.

Kampen var opstartens næstsidste træningskamp, inden OB mandag hjemme tager imod Hvidovre i den sidste test. 

Derefter gælder det igen Superligaen, når OB den 15. juli møder oprykkerne fra Vendsyssel på udebane

Læs også OB's første træning med ny træner: - Vi hungrer efter at komme på græs

OB - Roskilde

OB’s holdopstilling:
Sten Grytebust – Ryan Johnson Laursen, Kenneth Emil Petersen, Alexander Ludwig, Jacob Barrett Laursen – Mathias Greve, Jeppe Tverskov, Jens Jakob Thomasen (73. min. Casper Nielsen), Julius Eskesen (73. min. Mikkel Desler) – Anders K. Jacobsen, Rasmus Festersen

Kampens forløb:
OB – FC Roskilde 4-2 (2-1)
22. min. 0-1 Mikkel Nøhr Christensen
41. min. 1-1 Ryan Johnson Laursen
43. min. 2-1 Rasmus Festersen
55. min. 3-1 Jeppe Tverskov
78. min. 3-2 Mikkel Nøhr Christensen
90. min. 4-2 Ryan Johnson Laursen

Kilde: ob.dk