I det fynske folks tjeneste

Tidligere stadsdirektør: Jeg har ikke gjort noget galt

Odense Kommunes tidligere stadsdirektør lodret uenig i kritik.

Jørgen Clausen mener ikke, at han har handlet forkert eller ulovligt i sagen om ulovlig støtte til Odense Sport & Event.

Kromann Reumert fremlagde i dag sin rapport om Arena Fyn-sagen. Den skulle give svar på, hvem der gjorde hvad, og om det var ulovligt.

Læs også Arenasagen: Alvorlig kritik af tidligere stadsdirektør

Rapporten rejser en alvorlig kritik af  tidligere stadsdirektør Jørgen Clausen. Men i et høringssvar forsvarer han sig og afviser at have gjort noget ulovligt. 

"Samtidig anfører den daværende stadsdirektør, at den juridiske rådgivning var uklar og mangelfuld, samt at det efter den daværende stadsdirektørs opfattelse heller ikke på nuværende tidspunkt er helt klart, at der er tale om en ulovlig aftale", står der i Kromann Reumert-rapporten. 

Jørgen Clausen vurderer altså, at han har handlet "fuldt ud korrekt under de givne omstændigheder, og at der ikke er grundlag for at udtale kritik". 

Den tidligere stadsdirektør er heller ikke i tvivl om, at han har handlet i fuld overensstemmelse med Odense Kommunes Økonomiudvalg. 

TV 2/FYN ville gerne spørge Jørgen Clausen om, hvad han siger til den kritik, rapporten rejser mod ham. Men han har ikke ønsket at stille op til et interview med TV 2/FYN.