I det fynske folks tjeneste

Tidmand spillede op til damerne

Kransekage og raketter var ikke nok for Odenses gamle damer til at fejre det nye år. Hele 225 af dem holdt også nytårskur med den populære sanger Bjørn Tidmand.

00:50

Bjørn Tidmand fik damerne til at gynge med i takt ved nytårskuren

1 af 2

Torsdag og fredag eftermiddag spillede Bjørn Tidmand op til festlighederne på Møllekroen i Agedrup, hvor ældre damer fra Odenses plejecentre var inviteret til nytårskur.

Blandt gæsterne fredag fandt man også rådmand Jane Jegind, som åbenbart også er Tidmand-fan. I hvert fald fotograferede hun ivrigt sangeren, der har gjort sangen "Lille sommerfugl" udødelig (se til højre på nedenstående foto).

Pyntesyge damer

Ældrerådmand Jane Jegind (til højre i billedet) er tilsyneladende også begejstret for Bjørn Tidmand.

Odense Kommunes 'Aktiviteter i plejeboliger' afholder løbende forskellige arrangementer til glæde for beboerne på de kommunale plejecentre. Formålet med arrangementerne er at tilbyde beboerne aktiviteter på tværs af plejecentrene.

- Det sociale samvær er enormt vigtigt for alle mennesker, og fest bliver man vel aldrig for gammel til. Damerne ser rigtig meget frem til nytårskuren hvert år. De pynter sig og trækker i det fineste tøj, fortæller rehabiliteringsleder Vinnie Skovkjær, der synes, det er vidunderligt at se, hvor mange ekstra kræfter damerne har på en særlig festdag som denne.