Tietgenbyen: Gang i grundsalget

Tietgenbyen har solgt for 13 millioner kroner grunde på tre måneder.

Der er stor interesse for Tietgenbyen, og i de seneste tre måneder har By- og Kulturforvaltningen solgt mere end 83.000 kvadratmeter erhvervsgrunde i området, oplyser Odense Kommune i en pressemeddelelse. Den samlede pris har været cirka 13 millioner kroner.

- Når virksomheder vælger at investere og bygge i Odense, betyder det, at vi bor i en attraktiv by. Vi har gode erhvervsgrunde, en central beliggenhed og højt uddannet arbejdskraft, og et nyt erhvervsbyggeri er lig med velstand, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

Køberne er Unicon A/S, Bravida Danmark A/S, GLS Denmark A/S samt transport- og speditionsvirksomheden YOYO Global Freight.

- Vi er allerede placeret i Tietgenbyen, hvor vi bor til leje, og det er simpelthen byens bedste område. Det ligger tæt på motorvejen, og det vil udvikle sig yderligere i de kommende år. Med købet får vi mere plads og udvidelsesmuligheder, siger direktør Kasper Andersen fra YOYO Global Freight og fortæller, at det har været et godt forløb.

Hos Bravida Danmark A/S ser regionsdirektør Finn Nielsen frem til at komme i gang med byggeriet i Tietgenbyen:

- Vi har brug for nye, moderne og energirigtige faciliteter, som lever op til dagens krav. Nu får vi lyse lokaler og god komfort i hverdagen, hvilket vi naturligvis glæder os til. Efter min mening, er Tietgenbyen en helt selvfølgelig placering for Bravida. Det er centralt, tæt på motorvejen, og det er et erhvervsområde, som er i stadig udvikling.

Efter de seneste salg er der 75 hektar erhvervsgrunde ledige i Tietgenbyen med mulighed for yderligere 100 hektar i Tietgenbyen Nord, som bliver realiseret på et senere tidspunkt.