I det fynske folks tjeneste

Tip Toe tog titlen

Vinder af hovedprisen i Odense Live Prisen, der løb af stabelen lørdag aften på Posten i Odense, blev Tip Toe Big Band.

00:56

Tip Toe Big Band blev vinder af hovedprisen for sin særegne evne til at have skabt sit helt eget brand indenfor big band genren

1 af 2

01:06:37 Luk video
56:41 Luk video
01:09:32 Luk video

- Når Tip Toe Big Band er modtager af Odense Live Hovedprisen 2013 er det fordi orkestret, ligesom humlebien der flyver, selvom det i realiteten burde være umuligt, har skabt et brand indenfor big band genren, hed det blandt andet i talen til big bandet.

Talentprisen gik til svendborgenseren Sebastian Lind, juryen kårede som det største musiktalent på Fyn netop nu.

Hæder til Rock Nalle

01:52 Luk video

Rock Nalle fik æresprisen og var tydeligt bevæget over hæderen.

Der uddeles ikke nødvendigvis en hæderspris hver gang, der er Odense Live Prisen, men lørdag aften gik den til en af Fyns gamle rockere, sangeren Ronald Sørensen, bedre kendt som Rock Nalle.

Han blev hyldet for sit lange virke i dansk musik, og det var en tydelig rørt Rock Nalle, der takkede for æresprisen.

- Der var en, der sagde til mig for ikke så lang tid siden, at til næste år, når du bliver 70 - det er så i år - så bliver det en gaveregn. Den er allerede startet nu, og fødselsdagen er først den 10. april, så det er jo fedt nok. Tusind tak, jeg er utrolig stolt af at modtage den her, det må jeg sige. Det var der ikke nogen, der havde regnet med for 18 år siden. Heller ikke mig i hvert fald. Tak skal I have, sagde Nalle, der i flere år var helt væk fra musikken på grund af et herionmisbrug.