I det fynske folks tjeneste

Tjen boksen på OB mesterskab

Hvis man er en af dem, der går og tror på, at det bliver i år OB vinder det danske mesterskab, så er det nu, man skal sætte sine sparepenge på det.

Der er gode penge at hente, hvis OB vinder sit første mesterskab siden 1989

Efter det noget overraskende nederlag til oprykkerne fra Hobro i går, så giver det i dag pengene 100 gange igen, hvis du ved Danske spil spiller på et OB mesterskab. Og det er et markant højere odds end hvis du havde lavet samme odds før kampen, der gav det "kun" 40 gang pengene ind.

Den store stigning forklarer Hans-Henrik Busk Stie, der er oddssætter ved Danske Spil således,

- Efter søndagens skuffende resultat, i hvad vi mente var den klart nemmeste kamp OB kunne starte med, det faktum at Bashkim Kadrii er blevet solgt, samt de vedvarende rygter om, at Rasmus Falk også kunne være på vej væk. Så har vi valgt at ændre en del på vores på odds omkring OB, da vi nu mener, at der er størst chance for, at de bliver blandt de 5 sidste i Superligaen.

Samtidig giver det nu kun 5,75 gange pengen igen, hvis OB ender med at rykke ned, men hos Danske Spil afviser man ikke, at der kan blive rykket på oddsene indenfor den nærmeste fremtid.

- Det er klart at hvis OB får fat i en notorisk topscorertype, som f.eks. Thomas Dalgaard, som der har været vedvarende rygter om, så vil der givetvis blive rykket en smule på oddsene. Da de simpelthen mangler en til at score målene, udtaler Hans-Henrik Busk Stie

Danske spil tror på FCK

Det er stadig FCK der er kæmpe guldfavorit til at løbe med mesterskaber til odds 1,18, det giver dog pengene hele 375 gange igen, hvis løverne rykker ned i 1. division.