Tommy Bechmann ødelægger Næsbys pokaldrøm

Et hattrick af Tommy Bechmann var med til at sikre Sønderjyske en 5-1-sejr over Næsby i pokalturneringen.

Sønderjyskes superligamandskab var alligevel for stor en pokalmundfuld for 2. divisionsholdet Næsby.

Fynboerne, der tidligere i turneringen ekspederede Silkeborg ud, tabte med hele 1-5 i kvartfinalekampen på eget græs.

Sønderjydernes Tommy Bechmann beseglede lilleputternes pokalskæbne med tre scoringer i rap på lidt over 20 minutter.

Den tidligere Esbjerg-angriber bragte gæsterne foran 1-0 efter en halv times spil og øgede føringen lige inden første halvlegs udløb.

Knap 10 minutter efter pausen var Bechmann på spil igen, og herefter lukkede holdkammeraterne Mads Jessen og Bjørn Paulsen endegyldigt havelågen for Næsby med en scoring hver.

Patrick Naundrup fik dog lov at pynte på resultatet med et reduceringsmål 10 minutter før tid.

Dermed er Sønderjyske som det første hold klar til pokalsemifinalerne i DBU Pokalen.

De tre øvrige kvartfinaler spilles torsdag. Det drejer sig om opgørene Vejle Boldklub Kolding-HB Køge, Fredericia-Horsens og ikke mindst kampen mellem Superligaens to tophold, FC København og FC Nordsjælland.