Topholdet Odense knuser Københavns håndboldkvinder

Odense vandt for 11. gang i træk i kvindernes bedste række, da København fredag gæstede det fynske tophold.

Håndboldkvinderne fra Odense fortsætter den imponerende stime af sejre i landets bedste række.

Med en hjemmesejr på 32-27 over København kunne Odense-træner Ulrik Kirkely se ligaens førerhold tage den 11. sejr i ligaen i træk.

Der var reelt aldrig tvivl om udfaldet mellem rækkens nummer et og fem, da de fynske værter hurtigt trak fra.

Nycke Groot bragte efter tre minutter Odense foran med 3-0, og frem mod pausen øgede hjemmeholdet føringen til 18-11.

I begyndelsen af anden halvleg kunne venstrefløjen Freja Cohrt gøre det til 23-12, og dermed var spændingen stort set forduftet.

Odense topper kvindernes bedste række med 44 point efter 24 kampe. Det seneste fynske nederlag i ligaen faldt imellem jul og nytår, hvor odenseanerne tabte til Team Esbjerg.

Viborg HK og Team Esbjerg har hver 40 point - de to forfølgere har dog spillet en kamp færre end Odense.

København, der nu har tabt tre kampe i træk, har på femtepladsen 28 point for 24 kampe.