Topholdet Odense skaber luft til andenplads med sejr

Skanderborg Håndbold var intet problem for Odense Håndbold, som udbyggede sit forspring i toppen.

Der har været hård kamp om førstepladsen i Bambusa Kvindeligaen i denne sæson, men nu er Odense Håndbold så småt begyndt at trække fra.

Fynboerne hentede tirsdag aften sin sejr nummer 18 i kamp nummer 20 i sæsonen, da Skanderborgs håndboldkvinder blev slået 28-21 i Odense.

Anne Cecilie la Cour førte an med otte scoringer, mens landsholdskeeperen Althea Reinhardt tog godt fra i målet med en redningsprocent på over 40.

Sejren betyder, at Odense nu har fire point ned til Viborg HK og Team Esbjerg, som begge har spillet en kamp færre. Skanderborg er næstsidst i ligaen.

Odense har hentet lutter sejre i ligaen i 2021, og selvtilliden skinnede også igennem i tirsdagens hjemmekamp.

Gæsterne kom foran 1-0, men derfra tog Odense kontrollen og slap den ikke igen.

Mod slutningen af første halvleg tegnede konturerne sig af en tidlig afgørelse sig, da la Cour bragte Odense foran 12-7.

To østjyske mål gav dog Skanderborg en smule moral før anden halvleg, og Sarah Stougaard reducerede yderligere med første mål efter pausen.

Men så kom Skanderborg heller ikke tættere på point.

Fire fynske mål på stribe bragte Odense foran 17-11, og spændingen var reelt punkteret før slutfasen, som aldrig blev tæt.

Næste opgave for Odense er søndagens hjemmekamp mod Ramnicu Valcea i Champions League.