Topper tabellen: Odense Håndbold slår ligarival

Odenses håndboldkvinder topper fortsat den bedste danske række efter onsdagens kampe, som endte med lutter favoritsejre.

Herning-Ikast var længe godt med hjemme mod Odense Håndbold, men det endte med en sejr til fynboerne.

Det fynske førerhold vandt 30-23 ude over Herning-Ikast og sidder på førstepladsen med 38 point efter 21 kampe.

Dernæst følger Viborg HK og Team Esbjerg på anden- og tredjepladsen med to point færre.

Herning-Ikast kom ellers bedst fra start i opgøret mod Odense og var foran 4-1 og lidt senere 9-6, men langsomt fik Odense overtaget i kampen.

Odenseanerne fik kontakt ved 10-10 og endte med at være foran med cifrene 16-12 ved pausen.

I anden halvleg nåede Herning-Ikast næsten at få kontakt igen, da hjemmeholdet reducerede til 19-20.

Tættere på kom Herning-Ikast dog ikke. I stedet trak Odense fra og endte med at snuppe sejren med syv mål.

Lois Abbingh blev topscorer for Odense med syv mål, mens Freja Cohrt og Rikke Iversen bidrog med fem mål hver i sejren.

For hjemmeholdet var Stine Skogrand flittigt scorende med syv mål, mens Helene Fauske nettede seks gange.

Der blev spillet flere kampe onsdag. København Håndbold storsejrede med hele 37-26 hjemme over Vendsyssel, mens TTH Holstebro ude slog Skanderborg med de knebne cifre 28-26.

Tidligere onsdag aften vandt Team Esbjerg 36-28 ude over Silkeborg-Voel.