I det fynske folks tjeneste

Tre anholdt efter uroligheder på OUH i nat

En tilsyneladende knivstukket mand skabte i nat så meget uro på OUH, at politiet endte med at anholde tre personer.

Omkring midnat modtog politiet en anmeldelse om ballade i Bøgeparken i Vollsmose i Odense, og de sendte efterfølgende en patrulje ud for at følge op på sagen.

Samtidig sendte de også en patrulje til Odense Universitetshospital.

- Vores erfaring viser, at når der opstår tabernakel i Vollsmose, så er deres adfærd derude sådan, at hvis de har tilskadekomne, så smider de dem selv i en bil og kører dem til OUH. Og det viste sig også at være rigtigt, siger vagtchef Lars Thede.

For på OUH mødte patruljen en person, der havde hvad personalet først troede var et knivstik i ryggen mellem skulderbladene. Knivstikket viste sig dog at være ganske overfladisk.

- Det kunne behandles med plaster. Men manden var meget ophidset, så personalet måtte give ham noget beroligende, så de kunne komme til at behandle ham, siger Lars Thede. 

Det er hverken den sårede eller hans følgeskab tilfredse med, så det hele ender i så meget uorden, at politiet anholder tre mand, herunder den tilskadekomne selv. Alle tre anholdte er af anden etnisk baggrund end dansk.

De tre anholdte blev løsladt i løbet af natten eller onsdag morgen.

Hvad der er foregået i Bøgeparken som optakt til hele miseren, har politiet endnu ikke noget bud på.

- De har en kultur i blandt sig, hvor de ikke rigtig vil meddele politiet noget, så vi er faktisk lidt på bar bund, siger vagtchefen.