I det fynske folks tjeneste

Se video af fodboldballade: Tre mænd anholdt efter Brøndby-kamp i Odense

Vrede brøndbyfans skubbede til sikkerhedshegnene og udviste truende adfærd, efter Brøndby var røget ud af indendørsturnering i fodbold.

00:40

Ballade fredag aften efter indendørskamp mellem Brøndby og OB. Politiet har noteret syv sager om vold mod tjenestemand i funktion. Video: TV 2/Fyn

Der var ballade under fodboldturneringen KMD Cup fredag aften i Odense, da Brøndby blev slået ud af turneringen. 

Læs også Røgsignaler fra Vejle: Rygeforbud på stadion er svært at håndhæve

Ifølge vagtchef hos Fyns Politi Henrik Krøjgaard har der i alt været syv sager om vold mod tjenestemand i funktion som følge af, at brøndbyfans skubbede sikkerhedshegnene frem mod sikkerhedsvagterne i Arena Fyn i Odense. Herudover er en person sigtet for fornærmelig tiltale mod tjenestemand i funktion. 

Tre mænd blev anholdt i forbindelse med balladen, hvoraf den ene lørdag morgen er blevet løsladt igen, og de andre formentlig bliver det i løbet af morgenen eller formiddagen, oplyser Henrik Krøjgaard. 

Ingen personer kom til skade i forbindelse med urolighederne, som du kan se videooptagelser af øverst i artiklen.  

AaB tog titlen igen

For andet år i træk var det AaB, der vandt indendørsturneringen. I finalen besejrede nordjyderne OB med 6-3.

Foruden de to finalister deltog AGF, Brøndby og et sammensat hold af fynske klubber ved navn Øens Hold i stævnet. Flere spillere, der til daglig spiller i Superligaen, deltog i turneringen. 

Urolighederne i hallen opstod i forlængelse af, at Brøndby var røget ud af turneringen efter en kamp mod OB. Finalen i U14-drengerækken mellem OB og Brøndby blev udsat på grund af balladen i hallen. 

Fyns Politi var til stede i hallen i forbindelse med indendørsturneringen, hvor der så sent som sidste år var ballade på tilskuerrækkerne. 18 personer deltog dengang i optøjer under KMD Cup 2019, da det blev afviklet i Ceres Arena i Aarhus. Dengang var det også brøndbyfans, der var utilfredse med resultaterne på banen.