Tricktyve stjal guldsmykker for over 100.000 kroner

Onsdag aften var to tricktyve på spil hos en guldsmed i Rosengårdcentret. Det lykkedes de to tyve at skabe så meget forvirring, at de kom af sted med dyre guldsmykker.

Tricktyveriet skete onsdag aften klokken 18.32 hos Skovgaard Guldsmed & Urmager i grøn gade i Rosengårdcentret , og kun fire minutter senere forsvandt de to tricktyve med guldsmykker til en værdi af 113.750 kroner.

- De kommer ind i forretningen og ser på nogle guldsmykker og nogle ure. Kort tid efter fortæller de ekspedienten, at de skal hente et kort for at købe et ur, men i mellemtiden er det lykkedes kvinden at få de her guldarmbånd med sig, og så er de selvfølgelig væk, siger politikommissær Carsten Arentoft Andersen, Fyns Politi.

Og fremgangsmåden vidner om tricktyve, der ved hvad de laver, siger Carsten Arentoft Andersen:

- Det er professionelt arbejde. Det er noget de lever af, de her mennesker, det er der ingen tvivl om.

Signalement

De to tricktyve beskrives som:

A: mand, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, sort kronraget hår, talte engelsk, iført blå jakke, Burberry skjorte, mørke jeans, brune lædersko.

B: kvinde, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 160-165 cm høj, almindelig af bygning, rødt langt hår, talte engelsk, iført beige jakke med sorte læderærmer, blå jeans, medbragte skuldertaske.

Vidner kan kontakte Fyns Politi på telefon 114.