I det fynske folks tjeneste

Truede med pistol og forlangte penge - måtte nøjes med tyggegummi

En mand forsøgte natten til fredag at røve en Shell-tank på Svendborgvej i Odense. Han fik dog langt fra det ventede udbytte.

En sortklædt mand truede natten til fredag personalet på Shell-tanken på Svendborgvej 85 i Odense og forlangte, at de skulle udlevere alle de kontanter, de lå inde med.

Uheldigvis for manden kunne personalet fortælle, at tanken er kontantløs, og at der derfor ikke var noget at komme efter.

- Det frustrerede ham så meget, at han tog en pakke tyggegummi og stak af, siger vagtchef hos Fyns Politi Kim Munksgaard.

Politiet modtog anmeldelsen kl. 00.42, og har i nat eftersøgt området med hund, dog uden at finde spor af gerningsmanden.

Til gengæld har politiet et godt signalement af manden:

Han beskrives som 20-25 år gammel, dansk, cirka 190 centimeter høj, spinkel af bygning, manden har skarpe kindben og gengives som glat i ansigtet. Under røveriet var han iført sorte bukser og en sort hættetrøje.

Derudover har politiet også nogle overvågningsbilleder, som de nu skal i gang med at se igennem.

- Indgangen til tankstationen er låst af om natten, så man kommer kun ind i kiosken, hvis man har et ærinde. Og derfor trak manden først sin maskering op over ansigtet, da personalet låste ham ind i butikken, siger Kim Munksgaard.

Har du set eller hørt noget, som politiet kan bruge i deres efterforskning i sagen, vil de meget gerne høre fra dig på tlf. 114.