I det fynske folks tjeneste

Truende røver med kanyle anholdt

Mandag sen eftermiddag blev manden, der lørdag truede en Fakta-ekspedient med en kanyle, anholdt. Han forsøgte først at røve en Fakta-butik og kort efter SuperBrugsen.

Røveren, der lørdag eftermiddag truede en Fakta-medarbejder med en kanyle, er mandag eftermiddag blevet anholdt af Fyns Politi.

Fyns Politi efterlyste i weekenden en mand, der lørdag eftermiddag havde forsøgt at røve en Fakta-butik og derefter røvede SuperBrugsen i Odense. 

Klokken 17.17 mandag eftermiddag blev manden anholdt på sin bopæl i Hjallese. 

- Det er efterforskerne, der har fundet frem til ham, fortæller Hans Jørgen Larsen, der er vagtchef ved Fyns Politi. 

Opdatering

  • 22. maj 2018 kl. 16:54 Vagtchef Lars Thede, Fyns Politi, oplyser til TV 2/Fyn, at der er en sket juridisk vurdering af sagen. Røveren er ikke fremstillet i grundlovsforhør, men anbragt andet sted.

Truede med kanyle

Manden havde lørdag eftermiddag forsøgt at røve en Fakta-butik på Enebærvej i det sydlige Odense. Han truede ekspedienten med en kanyle i forsøget på at få penge. Imidlertid var der ingen penge i kassen, og han forlod stedet uden udbytte.

Samme gerningsmand indfandt sig 13 minutter senere i SuperBrugsen på Odensevej, der også ligger i det sydlige Odense 800 meter fra Fakta-butikken. Her truede han ekspedienten verbalt, hvilket fik vedkommende til at gå væk fra kassen. 

Læs også Røver truede Fakta-ekspedient med kanyle

Gerningsmanden tog efterfølgende selv af kassen og forsvandt med et mindre pengebeløb, meddelte politiet, der søndag bad om borgernes hjælp til at finde gerningsmanden.

Gerningsmanden, der blev anholdt på sin bopæl mandag eftermiddag, skal i løbet af tirsdag fremstilles i retten. Og derfor kan Fyns Politi heller ikke fortælle så meget om anholdelsen eller efterforskningsarbejdet op til anholdelsen, forklarer Hans Jørgen Larsen til TV 2/Fyn tirsdag morgen.