I det fynske folks tjeneste

Trussel mod Tietgenskolen: "Retfærdighed vil ske fyldest"

Fyns Politi holder vågent øje med Tietgenskolen på Elmelundsvej i Odense efter tirsdagens trussel.

01:39

Vicepolitiinspektør Henrik Justesen, Fyns Politi, er helt klar i mælet omkring politiets aktion i forbindelse med truslen mod Tietgenskolen:

- Trusler, og især i denne tid, dem tager vi alvorligt, siger han til TV2/Fyn efter Fyns Politi har afsluttet indsatsen på Tietgenskolen.

Tidligt tirsdag sendte skolens ledelse en besked ud til elever og ansatte om, at de skulle blive væk på grund af en trussel mod skolen på Elmelundsvej i Odense.

Henrik Justensen fortæller til TV2/Fyn, at truslen er fremsat mandag eftermiddag og han bekræfter TV2/Fyns oplysninger om, at truslen var fremkommet på det engelsksprogede fora 4chan.org.
Her blev der slået en besked op med ordlyden "Retfærdighed vil ske fyldest", hvis man mødte ind på Tietgenskolen tirsdag, oplyser vicepolitiinspektøren.

Politiet holder nu vågent øje med skolen og efterforsker beskeden fra 4chan.org, men det kan blive vanskeligt. Beskeden ligger nemlig ikke online længere, så Fyns Politi skal anmode om, at få adgang via administratorerne af sitet.